Our Ashram

De term ‘Ashram’ komt van het woord ‘Shram’ uit het Sanskriet. Dit kan vertaald worden als ‘inspanning’. Een Ashram is een plek waar men zich inzet om aan zichzelf te werken. Een plek om zich terug te trekken en los te komen van reguliere gewoontes en patronen. Een plek om nieuwe energie en nieuw zelfinzicht op te doen. In de praktijk is een Ashram daarom een plek waar vaak gefocust wordt op zelfontwikkeling, bijvoorbeeld door middel van Yoga en Meditatie. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het ontwikkelen van kennis en vaardigheden om om te gaan met uitdagingen in het dagelijkse leven.

Onze ashram is gelegen aan de rand van Krimpen aan den IJssel, een dorp in Nederland. Het is omgeven door natuur met aan de ene kant het natuurrecreatiegebied ‘De Krimpenerhout’ en aan de andere kant het natuurgebied ‘Roesteiland’. De prachtige natuur en de unieke locatie maken de Ashram zeer geschikt voor stilte, yoga en andere programma’s. Het vrijstaande gebouw heeft verschillende ruimtes voor Yoga, workshops, vergaderzalen, een grote zaal met een tempel, een eetzaal, een keuken, en een bibliotheek. Daarnaast staat er een nieuwe meditatiehut naast het hoofdgebouw, speciaal voor meditatie sessies en spirituele vuuroffers. Voor het gebouw is er gratis parkeerruimte voor de bezoekers. De weide naast het gebouw wordt gebruikt voor buitenprogramma’s.

Als u onze Ashram wilt bezoeken of ons op welke manier dan ook wilt steunen of helpen, neem dan gerust contact met ons op.

Comments are closed.