Partner

Jeevan Saathi - Life Partner

Ben jij toe aan een partner in je leven?
Of ken jij iemand die op zoek is naar een geschikte partner?
Brahmrishi Ashram helpt je hier graag bij!

Waarom?

Jeevan Saathi- Life Partner is het eerste Nederlandse partnerprogramma dat gekoppeld is aan een Ashram. We zijn nauw betrokken bij de Ashram en hebben een nationaal en internationaal netwerk van leden. We helpen je graag om net die ene speciale persoon in je leven te vinden.

Hoe?

Simpelweg door vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Wij doen niet aan matching op basis van een robot of algoritme, maar controleren de profielen handmatig. Op basis van jouw wensen gaan wij in ons netwerk op zoek naar een geschikte levenspartner voor jou. Tijdens events ontmoet je potentiële partners die speciaal geselecteerd zijn. Ook bieden wij o.a. horoscoopmatching door een Acharya/Jyotish als hier behoefte aan is.

Wanneer?

Na de inschrijving gaan wij direct voor jou aan de slag. Na een inschrijfbevestiging, ontvang je binnen 4-6 weken een inhoudelijke reactie van ons. Heb je vragen? Stuur een e-mail naar partner@brahmrishashram.nl. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Praktische informatie

Faciliteiten

  • 4x per jaar organiseren wij een kennismakingsevent (in de vorm van bijv. een speeddate) waar je nieuwe mensen op een interactieve manier kunt ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje.
  • We bieden 10% korting op zaalverhuur bij verloving en huwelijk in de toekomst.
  • We bieden horoscoopmatching op basis van Vedische Astrologie.

Ben jij enthousiast geworden?

Schrijf je dan nu in voor deelname aan het Partner Programma voor één jaar via dit formulier.

Inschrijfgeld: €51,-

Voor dit bedrag gaan wij op zoek naar een geschikte partner, 1x deelname aan een kennismakingsevent, 10% korting op zaalverhuur bij verloving en huwelijk in de toekomst en horoscoopmatching op basis van Vedische Astrologie. Indien je aan meerdere events wilt deelnemen, dan vragen wij vanaf het tweede event een meerprijs van €20,-. Voor het eerste event hoef je niet te betalen.

Inschrijven is voor alle singles van verschillende culturen en leeftijdsgroepen (minimale leeftijd is 20 jaar) die openstaan voor een partner.

Comments are closed.