Hall rental

Brahmrishi Ashram Netherlands is een spiritueel centrum aan de rand van Krimpen aan den IJssel in een rustige omgeving midden in de natuur. De dichtstbijzijnde bushalte (Krimpenerhout) ligt op 350m afstand. De Ashram is ook goed bereikbaar met de auto via de N210 en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid op het terrein. Brahmrishi Ashram Netherlands heeft drie ruimtes voor programma’s en bijeenkomsten in het gebouw. 

De grootste ruimte is de tempel: Shri Rameshwar Dham. Hiernaast ziet u het altaar. Tempeldiensten vinden plaats op elke zondag van 12.00 tot 15.00 uur (zie Agenda). 

Wilt u deelnemen als Yajman, een ritueel laten doen in uw naam of sponsor zijn? Dit zijn de mogelijkheden:

  • Een volledige dag in de mandir sponsoren: dagelijkse Puja, Balbhog, Bhojan en Prasad voor Bhagwan Ji & Aarti (ochtend en avond) = €51,-
  • Deelnemen aan de zondag Mandir dienst als Yajman met: Puja, Abhishek, Aarti & Mahaprasad (Bhandara voor 50 personen) = €xxx,-
  • Shri Rudra Abhishek & Shiv Puja uitvoeren als Yajman = €150,-

Meer mogelijkheden worden binnenkort bekend gemaakt.

Stuur een WhatsApp bericht of mail voor meer informatie of om een afspraak te maken: 0634857380 / 0619218007 / info@brahmrishiashram.nl

De overige twee ruimtes zijn multifunctioneel en worden gebruikt voor o.a. lezingen, workshops en lessen. De tempel en overige ruimtes kunnen ook gebruikt worden voor (religieuze) Huwelijksvoltrekkingen en andere ceremonies. 

Een kleine impressie van de indeling krijgt u via de video hiernaast.

Vishvatma zaal

Deze zaal is ongeveer 45 m2 groot en biedt ruimte tot 40-50 personen, afhankelijk van de opstelling. De zaal is ideaal voor kleine workshops, lezingen en vergaderingen. Faciliteiten: scherm, pantry, tafels, stoelen.

Shri Jagannath Puri zaal

Deze zaal is ongeveer 75 m2 groot en biedt ruimte tot 80-100 personen, afhankelijk van de opstelling. De zaal is ideaal voor grotere lezingen, vergaderingen, feestjes en groepslessen. Faciliteiten: scherm, wastafel, tafels, stoelen.

Shri Rameshwar Dham (tempel)

Deze zaal is ongeveer 130 m2 groot en biedt ruimte tot 150-175 personen, afhankelijk van de opstelling. De zaal is ideaal voor conferenties, huwelijksfeesten en andere grotere feesten. Faciliteiten: tempel, scherm, tafels, stoelen.

Comments are closed.