Hall rental

Brahmrishi Ashram Netherlands is een spiritueel centrum aan de rand van Krimpen aan den IJssel in een rustige omgeving midden in de natuur. De dichtstbijzijnde bushalte (Krimpenerhout) ligt op 350m afstand. De Ashram is ook goed bereikbaar met de auto via de N210 en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid op het terrein.

Brahmrishi Ashram Nethelrlands heeft drie ruimtes voor programma’s en bijeenkomsten in het gebouw. De grootste ruimte is de tempel, Shri Rameshwar Dham. Tempeldiensten starten vanaf januari 2022 en zijn op elke zondag van 12.00 tot 15.00 uur. De overige twee ruimtes zijn multifunctioneel en worden gebruikt voor o.a. lezingen, workshops en lessen. De tempel en overige ruimtes kunnen ook gebruikt worden voor (religieuze) Huwelijksvoltrekkingen en andere ceremonies. 

Een kleine impressie krijgt u via onderstaande video.

Brahmrishi zaal (klein)

Deze zaal is ongeveer 45 m2 groot en biedt ruimte tot 40-50 personen, afhankelijk van de opstelling. De zaal is ideaal voor kleine workshops, lezingen en vergaderingen. Faciliteiten: scherm, pantry, tafels, stoelen.

Vishvatma zaal (middel)

Deze zaal is ongeveer 75 m2 groot en biedt ruimte tot 80-100 personen, afhankelijk van de opstelling. De zaal is ideaal voor grotere lezingen, vergaderingen, feestjes en groepslessen. Faciliteiten: scherm, wastafel, tafels, stoelen.

Shri Rameshwar Dham

Deze zaal is ongeveer 130 m2 groot en biedt ruimte tot 150-175 personen, afhankelijk van de opstelling. De zaal is ideaal voor conferenties, huwelijksfeesten en andere grotere feesten. Faciliteiten: tempel, scherm, tafels, stoelen.

Comments are closed.